Ansambli Folklorik Autokton ” Rugova” kremton70 Vjetorin e punës, jetës dhe rritës, përmes manifestimit kulturor i cili organizohet nën përkujdesjen e kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj

0
231

Ansambli Folklorik Autokton ” Rugova” kremton70 Vjetorin e punës, jetës dhe rritës, përmes manifestimit kulturor i cili organizohet nën përkujdesjen e kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, ngjarje kjo e cila shënohet në sallën e UNIVERSIT në Pejë, më 2 dhjetor 2017.

​​
Marrin pjesë personalitete të shquara të jetës publike, shkencore dhe shtetërore me prezantimin artistik të mbi 150 artistëve, dhjetëra Ansambleve si dhe rapsode nga të gjitha trojet etnike.

A G J E N D A

– Homazhe të varret e themëlusve të AFA Rugova nga ora 9:00 -10:00
– Filmi dokumentar : Shtegëtimi i malësorit – nga ora 10:00 – 10:30
– Truezë publike : Ansambli Folklorik Autokton Rugova thesar i trashëgemisë kulturore shqiptare – nga ora 10:30 – 14:30
– Defileu i ansamblëve dhe grupeve artistike në qendër të qytetit,fotografime me qytetarë,nga ora 14.00-15.00
– Koncerti festiv i ansamblëve dhe rapsodëve,nga ora 16.00-18.00

Pjesmarrja juaj e madhështon festën tonë të madhe
Këshilli Organizues

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu