Libraria “Dukagjini”, ofron të gjitha librat për mësimin e gjermanishtes në shkollat e Kosovës

0
221

Derisa gjuha gjermane është bërë gjuha e dytë e rregullt për nxënësit e ciklit fillor dhe të mesëm në shkollat e Kosovës, Libraria “Dukagjini”, ofron materialet e nevojshme për mësimin e kësaj gjuhe. Në të njejtën kohë mund t’i siguroni edhe materialet që përdoren edhe në kurset private. 

Dukagjini është përfaqësues i shtëpisë botuese gjermane – HUEBER, respektivisht ofron libra si: Beste Freunde, Menschen, Sicher, Schritte, Planetino dhe shumë tituj tjerë.

Paqartësitë e nxënësve për pajisjen me këto libra, i ka zgjedhur libraria më e madhe në vend, duke iu ofruar të gjithë titujt e nevojshëm për ta mësuar gjermanishten në shkollat e vendit.

Më poshtë gjeni faqen e facebookut ku mund të informoheni më shumë rreth çmimeve dhe titujve që i ofron Dukagjini: Dukagjini bookstore /Telegrafi/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu