Nga Mehmet Musa

0
103

BURRË I FJALËS DHE I PUSHKËS

RAMUSH HARADINAJ BURRË I SHTETIT E BURRË USHTRIJE !

   Atij ka derdhur gjak për lirinë e Atdheut edhelotët për fatet e Atdheut i kanë hije !

          Treshja Vuçiç, Daçiç dhe Thaçi, nuk do të ngopenpoqese nuk e shohin në turrën e druve duke u djegur siXhordano Bruno, Ramush Haradinajn.

Takimet e shpeshta ndërmjet ThaçitVuçiçit, qënga viti 2013 e deri më sot, prodhuan hiç më shumë e as më pak por vetëm puthjen e dy presidentëve në tëdyja faqet si dhe rrënimin e autonomisë së Republikëssë Kosovës e letërthirrje për në gjykata speciale tëdëshmorëve të gjallë, djemëve të UCK-së.

Kjo ngjarje e tmerrshme në kurriz të trojeve tona, kuedhe pas 20 vjetëve kullojnë gjak plagët që u shkaktuannga çetnikët serbë të udhëhequr nga kryekriminelëtMiloshevic,Vuçiç, Daçiç e shumë të tjerë e detyroiRamush Haradinajn të veprojë, duke marrëpërgjegjësinë për ti dalë krah Atdheut që po rrokullisejdrejtë greminës nga një gjarpër i zi, i quajtur HashimThaçi, i cili kishte dhe ka plane të zeza për ta bërëKosovën copë e grimë për hatër dhe në favor tëinteresave të Serbisë.

Për hirë të Atdheut dhe gjakut që u derdh rrëke përçlirimin e tij, Ramushi u detyrua të bëjë koalicion edheme qenje që u përngjajnë njerzëve por që njerëz nukjanë. Ai e nxori Kosovën sovrane, nga kolapsi politik qëshkaktuan puthjet Thaçi-Vuçiç, për ta gjymtuar edhe mëtej ate, duke krijuar ligjërisht ushtrinë e Adem Jasharitme 14 dhjetor 2018 si ushtri mbrojtëse kundër Serbisëdhe gjithë atyre që mendojnë e kanë plane përpushtimin e trojeve tona.

Ai i vuri sanksione shtetit dhe qeverisë më kriminalenë botë, Serbisë, duke i thënë se zot shtëpie jemi ne këtu !

Ai nuk iu nënshtrua shantazheve, intrigave dheprovokimeve nga jashtë dhe brenda për të vepruar nëkundershtim me interesat e Atdheut, mbrojti Atdheun me fjalë dhe vepra,nga çdo e ligë që ishte kurdisur ngakuçedra Serbi dhe sejmenët e saj në Kosovë.

Marrëveshja e vetme që ai pranonte të diskutonteishte njohja reciproke, në kufinjtë ekzistues, ndërmjetKosovës e Serbisë si bazë për zhvillimin e mëtejshëm tëmarëdhënieve ndërmjet dy vendeve sovrane.

Këtu duhet kërkuar motivi dhe aresyeja pse hienat e zeza të nëntokës shqiptare në bashkëpunim me armiqtëe kombit tonë mblodhën dhe bashkuan forcat për t’adetyruar të largohet nga detyra në shërbim të kombit e Atdheut.

Data e 19 korrikut, kur komisioni shtetror u autorizuapër korigjimin e kufirit në drejtim të Çakorrit me Malin e Zi, ishte dita kur iu lanë duartë e lira kasapëve modernëtë Kosovës që të bëjnë kompromise të dhimbshme e qëta qethin e nënqethin Kosovën e qindra mijëradëshmorëve të Atdheut, sipas interesave të Serbisë e aleateve të saj.

Me daten 9 janar 2017, në Radio Kosova e Lirë,unë  pata shkruajtur;Ramushi, prapë në pranga, dhekjo nuk do të jetë hera e fundit, se ai do të prangoset saherë që e do interesi i Serbisë e miqëve të saj europiandhe sahanlpirësve zuzarë të Prishtinës.

Ndërsa sot unë po të them i nderuari, trim e patriot Ramush Haradinaj: Ballin Lartë!” Konsideroje se je prapë në Rrafshin e Dukagjinit, nga ku pushkën tuaj e dëgjoi gjithë bota dhe ajo solli lirinë e dëshëruar ndërshekuj të shqiptarëve. Pushka t’u bëftë top o Ramushdhe, dije se ke pas vetës të drejtën dhe gjithë ata qëjanë dhe e quajnë veten shqiptarë.

Lum Kombi shqiptar që të ka djalë!”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu