Nga Skënder Mulliqi

0
111

A jemi bërë rob të barbarëve politikë ?

Nga Skënder MULLIQI

Po, duhet më në fund të pranojmë së jemi bër rob të pushteteve të pas luftës.Kemi qenë rob të pushteteve shtypëse të regjimeve te huaja serbosllave , por kurrë nuk jemi nënshtruar .Nuk jemi nënshtruar para dajakut , burgut dhe vrasjëve të xhelatëve serbë per 90 vite .Këto vlera dhe këto tipare duket së gjithnjë e më shumë po i humbim .Po e humbim ngadalë mundin dhe sakrificën tonë ndër shekuj e mote ! Po humb dashuria e ndërsjellë dhe po humb uniteti aq shumë i nevojshem. Ne, jemi bër rob edhe të vetëvetës, jemi bërë rob të historisë ,

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu